index.htm

Vinn tid med hemstädning
Ibland kan livspusslet blir för svårt att lösa och saker som att städa kan få flytta på sig för att man helt inte har tid. Att ha ett rent och fräscht hem är dock nyckeln till trivsel, så om du inte har tid att städa hemma själv så kan hemstädning vara en bra tjänst att köpa.

Vad är hemstädning?
När du beställer hemstädning innebär det att du vänder dig till en firma eller en person som tar hand om städningen hemma åt dig, mot att du betalar naturligtvis. Hemstädning ingår i RUT-avdrag så här kan du få en nedsatt kostnad. Många som inte har tid eller lust själva ordnar med hemstädning någon gång i veckan eller varannan vecka för att hålla det snyggt och rent hemma.

Det kan dock vara bra att jämföra olika städfirmor för att få det bästa priset beroende på om du vill ha abonnemangsstäd eller engångsstäd. Kolla med vänner och bekanta varifrån de eventuellt köper sina städtjänster, eller se över generella omdömen på nätet gällande städfirmor i din stad. Kanske företaget du arbetar för redan anlitar en firma för företagsstäd men som också erbjuder tjänsten hemstädning.